Logo Lille 500px

Unika smykker

Nogle håndlavede unika smykker skabes i vores eget værksted, og andre er håndplukkede smykker fra små værksteder i Danmark og andre dele af verden. Unika smykker er unikke smykker, der håndlaves og derfor har alle deres helt eget udtryk.

Et udvalg af vores unikke smykker

Her kan du se et lille udvalg af vores smykker. Vi har som sagt mange flere i butikken og kan også designe og lave smykker, hvis du ikke finder det, du søger - vi designer og laver bl.a. mange vielsesringe og forlovelsesringe. Kom forbi butikken eller kontakt os og lav en aftale, så vi kan vise dig vores kollektioner.

Unika smykker hos Apel Fine Jewellery

Hvis du leder efter et smykke, der er unikt og anderledes, så har vi hos Apel Fine Jewellery i København et bredt sortiment af unika smykker. Nogle smykker har vi selv designet og lavet på vores eget smykke værksted, mens andre kommer fra små værksteder rundt omkring i Danmark eller fra andre dele af verden. Vi har samlet et udvalg af smykkerne til inspiration her på siden, men har mange flere i vores butik i Store Kongensgade.

Vi kan også designe et unikt smykke

Hvis du har en bestemt forestilling om, hvordan dit smykke skal se ud, så kan vi også hjælpe. Vi har mange års erfaring med at designe smykker til vores kunder ud fra deres ideer og vores viden om materialer. Vi designer og producerer vores smykker med fokus på godt håndværk og materialer af høj kvalitet.