Logo Lille 500px

Andre designs

Der er næsten ingen grænser for, hvordan en ring kan designes. Giver du en designer frie hænder, kommer der ofte et lille, unikt kunstværk ud af det. Vi fører et bredt sortiment af disse små kunstværk og hjælper dig med at vælge den helt rigtige.

Et udvalg af vores ringe

Her viser vi dig et udvalg af vores ringe - du er desuden altid meget velkommen til at besøge vores butik på Store Kongensgade 58 i København, hvor vi kan vise dig hele vores sortiment af ringe i forskellige materialer og vise dig mulighederne, hvis du ønsker at få designet din helt personlige ring.

Kun de bedste materialer

Vi går meget op i, at kvaliteten er i orden i de smykker, vi sælger. Derfor forhandler vi kun smykker i materialerne guld og platin samt med sten og perler af højeste kvalitet.

En helt speciel ring

Hos Apel Fine Jewellery i København har vi et stort udvalg af unikke og håndlavede ringe i guld og platin. Vi tilbyder udvalgte kollektioner af smykker fra både kendte og mindre kendte designere. Vi håndplukker omhyggeligt vores ringe fra små værksteder i Danmark og andre dele af verden. Kom forbi vores butik i Store Kongensgade i København og lad os vise dig vores udvalg af unikke ringe.

Design din egen ring

Drømmer du om en ring, der er designet kun til dig? Hvis du vil have en helt unik og personlig ring, så er Apel Fine Jewellery det rette sted. Vi har mange års erfaring med at designe unikke smykker til vores kunder. Gennem ægte håndværk, kyndig vejledning og øje for det individuelle skaber vi ringen, der fortæller din historie.