Logo Lille 500px

Styling

En smykkesamling er ligesom en tøjgarderobe - den kan sammensættes på utallige måder. Nogle gange mangler man bare ideerne til, hvordan smykkerne skal sættes sammen, og måske mangler der også et smykke i samlingen.

Få hjælp til at style dine smykker

Hos Apel Fine Jewellery har vi mange års erfaring med at sammensætte smykker, så smykkerne understreger personligheden hos den, der bærer dem. Hvis du for eksempel har mange forskellige slags smykker, så kan vi hjælpe dig med, hvordan du kan sammensætte dem, så de altid fremhæver den du er. Har du en lille samling af smykker, kan vi vejlede dig i, hvordan du bedst kan supplere den, for at få en mere hel samling.

Book os til et gennemsyn af din smykkesamling

Hvis du vil have et par professionelle øjne på dine smykker og have råd og vejledning til, hvordan du sammensætter dine smykker på nye måder eller hvordan du kan supplere dem du har, så kontakt os og lav en aftale.

Giv en smykkestyling som gave

Kender du en kvinde med en smykkesamling, du mener kunne bruge en gennemgang, så kunne en god gaveide være en smykkestyling. Vi laver gerne et gavekort på en gennemgang med input til sammensætning og forslag til smykker, som samlingen kan suppleres med.