Logo Lille 500px

Guldpriser - se priser på guld her

Dine gamle smykker er guld værd. Har du gamle guldsmykker liggende som er ødelagte, ikke længere passer dig eller som bare har mistet betydning? Vi køber dit gamle guld til markedets højeste dagspriser, hvilket vil sige at prisen pr. gram varierer fra dag til dag.

Køb af guld København

Hos Apel Fine Jewellery i København køber vi gammelt guld og smelter om til nye smykker. Sælg guld til os til markedets højeste priser. Vi køber alt i guld - både smykker, mønter og barrer.

Penge i banken eller nye smykker

Værdien af guldindholdet i dine gamle smykker overføres til din bankkonto, men du kan også vælge en mere fordelagtig handel. Hvis du vælger at få udbetalt værdien i nye smykker, giver vi dig mere at handle for. Kontakt os i dag og hør mere om vores guldpriser og salg af gammelt guld og smykker.

Guldpriser

Finguld Ved køb pr. gram 382kr.

Kom ind i butikken med dit guld og få et bud, eller udfyld vores kontaktformular, hvis der er yderligere spørgsmål.

24 karat:      353 kr

22 karat:      309 kr

18 karat:       253 kr

14 karat:       197 kr

8 karat:         112 kr

Karat er afgørende ved salg af guld

Guld er i sin rene form det mest formbare og duktile materiale, der kendes. Rent guld på 24 kt kaldes også finguld. Afhængig af om der blandes sølv/palladium eller kobber i guldet, bliver det til henholdsvis hvidguld eller rødguld. Jo højere indhold af blandingsmateriale, jo lavere karat og jo lavere pris ved salg af guld.

Markedets bedste priser ved salg af guld

Guld købes til markedets højeste priser hos Apel Fine Jewellery. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder de bedste guldpriser i Danmark, så du altid opnår en attraktiv handel, når du vælger Apel Fine Jewellery ved salg af guld. Guldpriserne er fordoblet siden år 2002 - det betyder, at dine gamle smykker kan være mange penge værd. Guld, der ellers bare ligger i bankboksen eller smykkeskrinet kan dermed være med til at forsøde tilværelsen og skabe nye muligheder for fremtiden. Kom forbi vores butik i Store Kongensgade i København og find ud af, hvor meget dine guldsmykker er værd. Vi sikrer dig en god pris, uanset hvor meget du har, og om det skal omsmeltes eller ej.

Guld købes og omsmeltes

Har du gamle guldsmykker liggende, som du aldrig rigtig får brugt, men som repræsenterer en værdi både økonomisk og menneskeligt? Hos Apel Fine Jewellery i København skaber vi nyt ud af gammelt - vi omdanner dit arveguld til et smukt og moderne smykke med en høj affektionsværdi og en unik historie. Guld omsmeltes på vores eget værksted af erfarne fagfolk, som behandler dine smykker med respekt og ekspertise. Takket være vores attraktive priser ved salg af guld, kan du få rigtig meget smykke for dine arvesager.