Logo Lille 500px

Solitaire ringe

En solitaire ring er kendt for sit elegante udtryk, hvor fokus er på stenen. Det er en meget feminin og klassisk ring, hvor stenen er i centrum. Hos Apel Fine Jewellery i København har vi et stort udvalg af solitaire ringe i forskellige designs og størrelser.

Et udvalg af vores Solitaire Ringe

Du kan se et udvalg af vores solitaireringe her på siden. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge vores butik på Store Kongensgade 58 i København, hvor vi gerne præsenterer dig for hele vores udvalg af ringe i forskellige materialer og prisklasser.

Solitaire ring populær som forlovelsesring

Solitaire ringen er meget populær som forlovelsesring. Den bliver også benævnt prinsessering. Den er traditionel, klassisk og tidløs.

Det kan være svært at vælge den ring, der vil falde bedst i din udkårnes smag. Her kan vores dygtige personale hjælpe dig med at finde frem til den solitaire ring, der passer bedst til din udkårnes stil.

Den perfekte gave til den feminine kvinde

En solitaire ring er den perfekte gave, hvis du vil forkæle en helt særlig kvinde i dit liv. Der er især mange, der giver denne type ring til kæresten eller konen til fødselsdage, som morgengave eller ved andre særlige begivenheder og mærkedage.

Smukkeste solitaire ringe i København

I vores butik i Store Kongensgade 58 i København har vi et stort udvalg af smukke solitaire ringe med diamanter i guld og platin. Vi fører ringe fra få udvalgte kollektioner samt fra vores egen produktion. Du er velkommen til at besøge vores butik, hvor vi med kyndig vejledning vil hjælpe dig med at finde den helt perfekte ring.

Også design og redesign af ringe

Skal ringen være helt unik tilbyder vi også at designe og lave ringe efter vores kunders personlige ønsker. Vi har også mulighed for at redesigne gamle ringe, hvis der f.eks. er ønske om en anden størrelse diamant, eller hvis ringen er for stor eller for lille.

Hvordan ser en prinsessering ud?

I bund og grund bestemmer du selv, hvordan ringen til prinsessen i dit liv skal se ud, men for en guldsmed vil det være en solitaire ring. Det vil med andre ord ofte være en ring i guld, hvidguld eller platin med en enkelt diamant eller brillant. Ringen er således meget enkel og fin i sit udtryk – den fremstår helt enkelt og stilrent i et design, der sætter fokus på stenen.

Hvor stammer udtrykket fra?

Præcis hvor udtrykket prinsessering stammer fra, er svært at sige. Der er mange gode bud, men ingen officielle definitioner eller forklaringer. En af de mest almindelige forklaringer på udtrykket, er, at det stammer fra vores tradition for at fortælle eventyr. I eventyrene hører vi om prinser og prinsesser, som bliver forlovede og gift ved et stort bryllup med masser af pomp og pragt. Og når prinsen før brylluppet går ned på knæ og frier til sin prinsesse, så er det med en funklende, smuk ring med en stor diamant.

Solitaire ringen er en mulighed

En solitaire ring er nok noget af det mest klassiske, når vi taler en helt enkelt ring med en enkelt sten. Det er en ring med en enkelt diamant, der er fattet i en ringskinne. Det er et meget feminint og klassisk smykke, hvor det tidløse og klassiske karaktertræk i ringen understreger diamantens skønhed og får den i centrum for opmærksomheden.

Vi har den hos Apel Fine Jewellery

Hos Apel Fine Jewellery har vi et bredt udvalg af forlovelsesringe bestående af en helt enkelt ring med en stor sten. Vores ringe spænder fra det helt klassiske og meget romantiske til det mere rå og moderne. Vi har med andre ord ringen, uanset om din store kærlighed er til romantik og eventyr eller det mere stilige og minimalistiske.