Logo Lille 500px

Hvidguldsring med diamanter

Et stilrent smykke, der kan bruges både til hverdag og fest – det er noget af det, der kendetegner en hvidguldsring med diamanter. Vi har dem i forskellige udgaver i vores butik i København og fornemmer populariteten.

Hvidguldsring med en eller flere diamanter

Hvidguldsringe med diamanter er ikke en bestemt type ring. Det er mere et spørgsmål om legeringen. Det kan således være en solitaire ring med en enkelt sten eller det kan være en alliancering med flere små sten. Det kan også være en 3-stens ring eller en rosetring, så længe metallet bare er hvidguld.

Vi har et bredt udvalg hos Apel Fine Jewellery

Vores butik ligger godt placeret i København, så du nemt kan komme forbi og se det store udvalg af hvidguldsringe med diamanter. Vi fortæller gerne mere om denne type ringe og er altid klar til at vejlede dig, så du får den viden og den ring, du drømmer om.
Et udvalg af vores hvidguldsringe

Du kan se et udvalg af vores hvidguldringe her på siden. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge vores butik på Store Kongensgade 58 i København, hvor vi gerne præsenterer dig for hele vores udvalg af ringe i forskellige materialer og prisklasser.

Hvad er hvidguld egentlig?

Hvidguld er en legering af guld og mindst et andet hvidt metal, som f.eks. sølv eller palladium. Den fineste kvalitet af hvidguld er 18 kt og består af guld og palladium. For at få hvidguldet helt hvidt og blankt, giver man det en rhodium behandling. På den måde minder hvidguld meget om platin.

Hvis man matterer hvidguld, opnås en mat lysegrå nuance. Hvis man legerer guldet med sølv, opnås en mere varm hvid farve.