Logo Lille 500px

Diamant øreringe

De smukkeste diamant øreringe i København med sten i høj kvalitet. Det får du hos Apel Fine Jewellery, hvor vi fører et nøje udvalgt sortiment af elegante og stilede øreringe med diamanter i både klassiske og moderne designs.

Et udvalg af vores øreringe

Du kan se et udvalg af vores øreringe her på siden. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge vores butik på Store Kongensgade 58 i København, hvor vi gerne præsenterer dig for hele vores udvalg af ringe i forskellige materialer og prisklasser.

Håndlavede øreringe med diamanter

Hos Apel Fine Jewellery finder du et helt unikt udvalg af diamantøreringe i guld, hvidguld, rosaguld og platin. Vi fører et eksklusivt sortiment af både klassiske og moderne smykker fra kendte og mindre kendte designere, som selv tegner og ofte også selv fremstiller deres smykker.

Går du med en drøm om et par ægte øreringe med diamanter, der er designet helt personligt til dig? Vi har flere års erfaring med at designe smykker til vores kunder med udgangspunkt i deres ideer og ønsker. Har du en ide eller en forestilling om et personligt smykke, så kontakt os eller kom ind i butikken i København.

Personligt og en livslang glæde

Alle kvinder er forskellige, og stil og personlighed udtrykkes ikke kun gennem tøj, hår og makeup. Smykker er en vigtig del af vores garderobe og ofte det, der sætter prikken over i’et. Samtidig er det personlige genstande, vi har i lang tid og går med dagligt. Derfor er det en vigtig beslutning – og en meget personlig beslutning, hvordan smykkerne skal se ud.

Helt optimalt slebne diamanter

Det er slibningen af diamanterne, der er det helt centrale, når man fremstiller diamantsmykker. Slibningen af diamanten er afgørende for, hvor godt stenens former og farver kommer til udtryk. Derfor har vi altid fokus på, at diamanterne til vores smykker slibes, så deres former og farver udnyttes mest optimalt.

Øreringe i guld og platin

Hele vores sortiment af diamant øreringe er fremstillet i enten guld, hvidguld, rosaguld i 14 kt eller 18 kt eller i platin. Dette giver vores smykker et meget eksklusivt look og gør nok også, at de skiller sig mere ud og er mere unikke end hvis de var fremstillet i sølv.

En eller flere diamanter

I vores sortiment finder du både øreringe med en enkel stor diamant og med flere mindre diamanter. Vi udfordrer dig gerne på dine forestillinger og ideer om, hvordan dine smykker skal se ud og viser dig forskelligt fra vores sortiment.

Øreringe og ørestikker hos Apel Fine Jewellery

Hos Apel Fine Jewellery finder du øreringe og ørestikker fra små, udvalgte kollektioner fra både kendte og mindre kendte designere. Vi henter alle vores smykker hos små udvalgte værksteder i Danmark og andre dele af verden. Vi forhandler kun smykker, hvor man kan fornemme, de er lavet med kærlighed til både materialer og håndværk. Besøg os i butikken i Store Kongensgade og lad os vise dig vores kollektioner.

Vi laver også de personlige øresmykker

Har du en helt bestemt ide til et par øreringe? Så kan vi hjælpe med at gøre ide til virkelighed, for vi har mange års erfaring med at designe smykker for vores kunder. Ring til os, skriv en mail eller kom ind i butikken og fortæl os om dine ideer.