Logo Lille 500px

Diamant ørestikker

Smukke diamant ørestikker i København med sten i den højeste kvalitet. Det er hvad du får hos Apel Fine Jewellery, hvor vi fører et eksklusivt sortiment af elegante og stilede ørestikker med diamanter i både klassiske og moderne designs.

Et udvalg af vores diamantørestikker

Du kan se et udvalg af vores Diamant Ørestikker her på siden. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge vores butik på Store Kongensgade 58 i København, hvor vi gerne præsenterer dig for hele vores udvalg af ringe i forskellige materialer og prisklasser.

En eller flere diamanter

I vores sortiment finder du både ørestikker med en enkel stor diamant og med flere mindre diamanter. Vi har de helt klassiske solitaire øreringe, men hos os finder du også mange andre designs.

Helt perfekt slebne diamanter

Slibningen er alfa og omega for resultatet, når man fremstiller diamantsmykker. Slibningen af diamanten er afgørende for, hvor godt stenens proportioner og farver kommer til udtryk. Derfor har vi også stort fokus på, at vores diamanter slibes, så deres former og farver udnyttes mest optimalt.

Ørestikker i guld og platin

Alle vores diamant ørestikker er fremstillet i enten 14 kt eller 18 kt guld, hvidguld, rosaguld eller platin. Dette giver dem et mere eksklusivt look og gør måske også, at de skiller sig mere ud og er mere unikke end hvis de var med sølv.

Ørestikker med diamanter

Hos os finder du et fint udvalg af diamant ørestikker i guld, rosaguld, hvidguld og platin. Vi lægger vægt på det gode håndværk og fører et sortiment af både klassiske og moderne ørestikker fra kendte og mindre kendte designere. Besøg os i vores butik i Store Kongensgade i København og se alle vores smykker.

Går du og drømmer om at et par ørestikker med diamanter, der er helt unikt og designet personligt til dig? Vi har flere års erfaring med at designe personligt til vores kunder. Kontakt os på telefon eller mail eller kom ind i butikken og lad os få en snak om dine ønsker og ideer.