Logo Lille 500px

armbånd & Tennisarmbånd

Armbånd og armringe fås i mange forskellige designs og materialer. Hos Apel Fine Jewellery finder du anderledes og unikke armbånd, der kan understrege personlighed og stil. Vi forhandler smykker i de bedste materialer og lavet med kærlighed og godt håndværk.

Et udvalg af vores armbånd & tennisarmbånd

Her viser vi dig et udvalg af vores armbånd og armringe - du er desuden mere end velkommen til at besøge vores butik i Store Kongensgade 58 i København, hvor vi kan vise dig hele vores sortiment i de forskellige materialer og vise dig mulighederne, hvis du ønsker at få designet dit helt personlige armbånd.

Fokus på de gode materialer

Det er meget vigtigt for os, at kvaliteten er i orden i de smykker, vi sælger. Derfor forhandler vi primært smykker i materialerne guld og platin samt med sten og perler af allerhøjeste kvalitet.

Et helt specielt armbånd

Hos Apel Fine Jewellery i København har vi et unikt sortiment af håndlavede armbånd og armringe i guld og platin. Vi forhandler smykker fra udvalgte kollektioner fra både kendte og mindre kendte designere. Vi vælger meget omhyggeligt vores armbånd hos små værksteder i Danmark og andre dele af verden. Kom forbi butikken i Store Kongensgade og lad os vise dig vores udvalg af armbånd.

Design dit eget armbånd

Drømmer du om at få et armbånd, der er designet helt og holdent til dig? Hvis du vil have et helt personligt armbånd, så er Apel Fine Jewellery det rigtige sted at gå hen. Vi har gennem mange år designet unikke smykker til vores kunder. Gennem det ægte håndværk, dygtig vejledning og øje for det individuelle skaber vi armbåndet, der fortæller din historie.

De bedste og smukkeste sten

Diamanterne til vores armbånd indkøbes via vores mangeårige leverandører i bl.a. Israel og Antwerpen. Vores leverandører har stor kompetence i at vælge de bedste sten set i forhold til kvalitet. Samtidig kender de alt til vores krav og ønsker til diamanter, hvilket i kombination gør, vi får de helt perfekte sten til vores smykker.

Hvorfor hedder det et tennisarmbånd?

De fleste kender til tennisarmbåndet med de mange diamanter på række. Et klassisk og enkelt armbånd, som falder i de flestes smag - men ved du, hvordan armbåndet fik sit sportslige navn?

Under tennisturneringen U.S. Open i 1987 tabte tennisstjernen Chris Evert sit diamantarmbånd og derfor blev kampen stoppet. Hun fik lov til at samle det op og tage det på igen. Deraf fik tennisarmbåndet sit lidt specielle navn.

Tennisarmbånd hos
Apel Fine Jewellery

Hos Apel Fine Jewellery forhandler vi det klassiske tennisarmbånd med diamanter i materialerne guld og platin. Når du køber smykker hos os i vores butik i Store Kongensgade i København, får du et håndlavet armbånd, som kan holde i mange år frem.

Besøg butikken og se vores armbånd

Hvis du også er faldet for det klassiske tennisarmbånd, så kom og besøg os i butikken i København. Vi giver altid kompetent vejledning om vores smykker og finder i samarbejde med dig det smykke, der passer bedst til stil og personlighed.