Logo Lille 500px

3-stens ringe

En 3-stens diamantring er et elegant smykke, der sætter skønheden ved diamanterne i fokus. En 3-stens ring har tre indfattede ædelstene, som siges at stå for henholdsvis den tid, der er gået, nutiden samt fremtiden.

Et udvalg af vores 3-stens ringe

Du kan her se billeder af nogle af vores 3-stens ringe. Du er desuden altid meget velkommen til at besøge vores butik på Store Kongensgade 58 i København, hvor vi kan vise dig et endnu større sortiment af ringe i forskellige materialer og prisklasser.

Elegante 3-stens ringe

Hos Apel Fine Jewellery i København har vi et stort udvalg af 3-stens ringe i materialerne guld og platin. Vores sortiment indeholder ringe af de bedste materialer fra nøje udvalgte kollektioner samt fra egen produktion. I vores butik i Store Kongensgade viser vi dig gerne vores udvalg og giver kyndig vejledning til at finde den helt perfekte ring.

Få din helt egen unikke ring

Har du en drøm om at få en ring, der er specielt designet til dig? Vi har mange års erfaring med at designe smykker til vores kunder. Kom ind i butikken eller ring til os og fortæl os om dine ideer og ønsker til din helt personlige ring, så laver vi den til dig.