Logo Lille 500px

Diamantarmbånd

De smukkeste diamant armbånd med sten i den højeste kvalitet. Den type armbånd finder du hos Apel Fine Jewellery i København - her går vi ikke på kompromis med kvaliteten i hverken materialer eller håndværk.

Se vores udvalg af Diamant Armbånd

Her følger et udvalg af vores diamant armbånd - vi har flere i butikken i Store Kongensgade 58 i København, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige armbånd.

Smukkeste sten og slibninger

Diamanterne til vores armbånd indkøber vi gennem vores mangeårige leverandører i bl.a. Israel og Antwerpen. Idet vi har samarbejdet med vores leverandører i mange år, så har de fuldstændig styr på vores ønsker til stenene, hvilket giver os de smukkeste og bedste sten til vores smykker.

Derudover går vi også meget op i slibningen af den enkelte diamant. Slibningen har nemlig stor betydning for, hvor godt stenens proportioner og farver kommer til udtryk, når den efterfølgende skal sidde i et armbånd.

Armbånd med diamantcertifikat

Når du køber et armbånd med sten af en vis størrelse, vil du altid få et certifikat med fra GIA som bevis på diamanternes kvalitet. Forkortelsen GIA står for ”Gemological Institute of America”, som er det institut i verden, der har ry for at undersøge og vurdere kvaliteten af diamanter med de mest kritiske briller på.

Diamant armbånd for enhver smag

Vi har både det klassiske tennisarmbånd i vores sortiment, men også mange andre armbånd med diamanter. I vores butik i Store Kongensgade i København finder du kort fortalt diamant armbånd i alle afskygninger - fra de klassiske til de mere moderne armbånd med råslebne diamanter og i et mindre poleret look.

En butik med erfaring

Hos Apel Fine Jewellery får du betjening i en kategori for sig. Vi sætter en ære i at tilbyde imødekommenhed, kompetent vejledning og unikke smykker, så du føler dig i gode hænder. Vi tager vores fag seriøst, og det vil du kunne mærke, når du træder ind i butikken.