Logo Lille 500px

Sølv priser - se priser på sølv her

Dit gamle sølvtøj kan være mange penge værd. Har du arvesølv, bestik, fade eller sølvmønter liggende, som du ikke bruger og som ingen affektionsværdi har for dig? Vi køber dit gamle sølv til markedets højeste priser, hvilket vil sige prisen pr. gram varierer fra dag til dag.

Køb af sølv København

Priserne på sølv er i top, og hos Apel Fine Jewellery opnår du altid attraktive priser og en tryg handel. Sølv købes i vores butik på Store Kongensgade i København, hvor erfarne medarbejdere står klar til at rådgive dig. Vi tilbyder køb af sølv til aktuelle dagspriser, hvilket vil sige, at købsprisen følger verdensmarkedet, så du altid opnår en fair pris.

Få penge i banken eller nye smykker

Værdien af sølvet overføres til din bankkonto, men du kan også vælge en mere fordelagtig handel. Hvis du vælger at få udbetalt værdien i nogle nye smykker, giver vi dig mere at handle for. Kom ned i butikken eller ring til os, og vi kan give dig et bud på hvor meget dit gamle sølvtøj er værd. Vi giver en af de bedste sølv priser i København.

Sølvpriser

Kom ind i butikken med dit sølv og få et bud, eller udfyld vores kontaktformular, hvis der er yderligere spørgsmål.

Sidst opdateret

16-11-2021

925 Sterling:

3,90 kr.

830 Three
towers:

3,50 kr.

Silver bars

5400 kr.

Kvalitet af sølv måles i sterling og tårne

Sølv har altid været et populært materiale, da det er både smukt, enkelt og slidstærkt. Sølvets renhed måles typisk i sterling, når det gælder smykker. 92,5 % sterlingsølv er den reneste og fineste kvalitet til smykkefremstilling. Et højere sølvindhold vil som oftest gøre materialet for blødt til praktisk brug, på samme måde som guld af høj karat er mindre slidstærkt end guld af lavere karat. Sølvkvalitet kan også betegnes gennem antallet af tårne. Tre tårne er et garantistempel for sølv (83,0 %) og stammer fra Københavns byvåben, som ligeledes består af tre tårne. Køb og salg af sølv vil prismæssigt afhænge af sølvets kvalitet.

Højeste indhold af sølv findes i finsølv

Ud over sterlingsølv og tretårnet sølv, findes der såkaldt finsølv, som er den type, der har det højeste sølvindhold. Finsølv på 999 promille anvendes kun sjældent til smykkefremstilling, da det er for blødt og derfor ikke så holdbart. Til gengæld bliver finsølv anvendt til mønter og barrer. Al køb og salg af sølv kræver i Danmark en korrekt stempling, så man altid kan se sølvets lødighed.