Logo Lille 500px

Morgengaver

Et personligt smykke er en både smuk og holdbar morgengave. En halskæde eller diamant- og perleøreringe er nogle af de smykker, som oftest gives til kvinder. Manden får ofte et par flotte manchetknapper i guld eller platin i morgengave.

Eksempler på morgengaver

Vi har samlet et lille udpluk af de smykker, der oftest gives som morgengave. Det er dog kun fantasien, der sætter grænser -
så besøg os i butikken og lad os hjælpe dig med at finde den helt perfekte gave til din brud eller gom.

Morgengaver til ham og hende

Hos Apel Fine Jewellery i København hjælper vi dig gennem kyndig vejledning og øje for det individuelle med at vælge den perfekte morgengave til din elskede. Vi har smykker til både kvinder og mænd med ædelsten og perler i både klassiske, men også i mere moderne og rå designs. Vores smykker kommer fra små produktioner og mange af dem er håndlavede - det perfekte udgangspunkt for at give en helt unik og personlig gave.

Få designet et helt personligt smykke til gave

Vil du give den helt, helt personlig gave som morgengave? Så få designet et smykke til din elskede, et som betyder noget og hvor man kan mærke jer begge, både giver og modtager i gaven. Hos Apel Fine Jewellery har vi mange års erfaring med at designe og producere helt personlige smykker ud fra vores kunders ønsker og drømme.