Logo Lille 500px

Forlovelsesringe

Der er mange muligheder, når du skal finde forlovelsesring i København… Hos Apel Fine Jewellery har vi fokus på det ægte håndværk og det individuelle. Vi præsenterer dig for udvalgte håndlavede og unikke forlovelsesringe med diamant i guld, hvidguld og platin lavet med kærlighed.

Et udvalg af vores forlovelsesringe

Vi har samlet et lille inspirationskatalog med ringe, der typisk bruges som forlovelsesringe. Brug det til at få en ide om, hvad vi har i butikken og kom efterfølgende ned og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte forlovelsesring til din udkårne.

Håndlavede og unikke forlovelsesringe

Udtryk din kærlighed med en af de smukke forlovelsesringe fra Apel Fine Jewellery i Store Kongensgade i København. Vi designer og laver unikke ringe og fører udvalgte kollektioner af håndlavede ringe, som vi omhyggeligt vælger fra små værksteder i Danmark og andre dele af verden. Vi gør meget ud af at finde den perfekte ring, der både understreger din kærlighed til din udkårne og som passer til hendes stil og personlighed.

De smukkeste forlovelsesringe i hvidguld med diamant

Hos os finder du den smukkeste forlovelsesring i hvidguld med diamant i København. En forlovelsesring i hvidguld med diamant er i dag en af de mest populære forlovelsesringe, og det er med god grund. Det smukke guld kombineret med en eller flere diamanter falder i de fleste kvinders smag.

En ring designet specielt til din udkårne

Vi designer og fremstiller smukke og personlige ringe, så du kan gå på knæ og fri med en helt unik ring. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og bidrager med professionel vejledning baseret på mange års erfaring, så du får en ring, som er den helt rigtige.

Vi finder den helt rigtige diamant

Når vi designer og laver ringen til din udkårne, så gør vi meget ud af at finde den helt rigtige diamant, der i størrelse og udseende giver udtryk for din kærlig og samtidig passer til kvinden, hvis finger den skal sidde på. Vi bruger diamanter med de bedste slib, og stort set alle sten over 0,30 ct har certificat fra GIA.

Hvilken type ring er hun til?

Mange vælger den klassiske forlovelsesring, som er en såkaldt solitaire ring - en helt enkel ring med en enkelt diamant. Men der er så mange andre muligheder, så det kan være en god ide at se sig godt for og tænke over, hvilken type ring hun er til.

5 gode råd ved valg af forlovelsesring

  1. Er hun den klassiske type eller er hun mere feminin eller sporty i sin tøjstil?
  2. Hvilken typer smykker er hun til? Er hun til det minimalistiske, det voluminøse eller til glimmer og pynt? Er hendes smykker neutrale eller med masser af farver og spræl? Er der mange krummelurer eller er designet stramt?
  3. Medbring et billede. Et foto af kæresten er typisk et godt udgangspunkt for en snak om hendes type og stil. Helt perfekt er det, hvis du kan finde et billede, hvor man kan se hendes hånd og se, om den er aflang, bred, stor eller lille
  4. Hvilken farve guld er hun mest til? Er hun til det klassiske eller mere til hvidguld eller rosaguld?
  5. Vælg altid noget, der er tidløst og kan bruges i mange år frem