Logo Lille 500px

Diamant vedhæng

De smukkeste diamantvedhæng med sten i den højeste kvalitet. Smukke, eksklusive vedhæng med diamanter i både klassiske og moderne design finder du hos Apel Fine Jewellery i København - vi går ikke på kompromis med kvaliteten i hverken materialer eller håndværk.

Se vores udvalg af vedhæng

Herunder ses et udvalg af vores vedhæng med diamanter - vi har flere i butikken.
Vi ser frem til at se dig i vores butik i Store Kongensgade i København, så vi kan vise dig hele
vores sortiment og hjælpe dig med at finde det helt rigtige vedhæng til dig selv eller til gave til en vigtig kvinde i dit liv.

No products were found matching your selection.

Diamant vedhæng hos Apel Fine Jewellery

Hos Apel Fine Jewellery finder du et udvalg af smukke diamant vedhæng i guld, rosaguld, hvidguld eller platin. Et vedhæng med diamanter kan bæres til både hverdag og fest, og fås i mange forskellige størrelser og former. Vi fører et bredt sortiment af både klassiske og moderne vedhæng fra mindre både kendte og ukendte designere. Besøg os i Store Kongensgade i København og lad os vise dig vores udvalg.

Vi designer også personlige vedhæng

Drømmer du om at få et vedhæng med diamanter, der er helt unikt og designet til dig? Vi har mange års erfaring med at designe personlige smykker til vores kunder. Vi giver os tid til at spørge ind til din stil og dine ønsker, og viser dig eksempler på stilarter, sten og metaller. På den måde finder vi frem til et design, der passer fuldt og helt til dig og din stil. Kontakt os på telefon eller mail eller kom ind i butikken og fortæl os om dine ønsker og ideer.